POSEBNI VEGE I BEZ GLUTENA MENU U KONOBI GATTO NERO NOVIGRAD

U konobi Gatto Nero Novigrad svakodnevno nudimo obroke i slastice pripremljene od kvalitetnih i svježih namirnica, koje ne uključuju nužno proizvode od mesa ni glutena. 

Posebno smo ponosni na našu ponudu jela bez glutena

Gluten predstavlja problem sve većem broju osoba te smo iz tog razloga u ponudi uvrstili tjesteninu bez glutena, a naši djelatnici posebno su educirani kako bi vam pružili sve potrebne informacije o specijalitetima u kojima također možete uživati.

Neka od jela bez glutena koje za vas pripremamo su: zeleni rezanci od medvjeđeg luka s tikvicama i škampima, quiche od povrća, popečci od tikvica i sira, parmigiana, zeleni rezanci od vrganja s
tartufima, crveni rezanci od papričice s češnjakom, uljem i peperončinom, tjestenina bez glutena sa sezonskim povrćem.


Kako u pripremi ne koristimo industrijska i gotova jela nego isključivo svježe i prirodne namirnice ne postoji mogućnost kontaminacije glutenom tako da naša jela možete naručiti bez imalo dvojbe.

Za naše goste vegetarijance pripremili smo iznenađenja ponudom specijaliteta koje neće naći na drugim mjestima - tjestenina od medvjeđeg luka, od vrganja, od peperončina, od koprive, popečke od sezonskog povrća, tofu i mnogo drugih jela. Saznajte više na:

http://gattonero.eu/jelovnik-cjenik/cijene/vege-i-bez-glutena

Galerija slika

POSEBNI VEGE I BEZ GLUTENA MENU U KONOBI GATTO NERO NOVIGRAD  Novosti - Sve

Posjetite nas!

Konoba Gatto Nero
E: bojanostojic.os@gmail.com
F: www.facebook.com/pages/Konoba-Trattoria-Gatto-Nero