Otvorili smo Konobu/Trattoriu GATTO NERO in BOSCO

NOVO NA GORNJOJ BUJŠTINI – KONOBA „GATTO NERO IN BOSCO“ U SELU PICI KOD ZRENJA

Svježe, domaće i kvalitetno, pripremljeno s puno pažnje i ljubavi

S prvim danima proljeća, nadomak Zrenju, uz glavnu cestu, u selu Pici, otvorena je konoba „GATTO NERO IN BOSCO“. Ime asocira na naš novigradski restoran Gatto Nero  koji se ističe kvalitetnom hranom i cjelokupnom ponudom. Upravo to smo htijeli ponuditi gostima, zaljubljenicima netaknute prirode, onima koji će morske gušte zamijeniti pješačenjem ili bicikliranjem po predivnim krajolicima Gornje Bujštine.

I u novootvorenoj konobi ponuda je zasnovana na istim ciljevima – svježe, domaće i kvalitetno. A, ipak nešto drukčije.

Naša ponuda bazira se na isključivo lokalnim istarskim specijalitetima, na domaćim tjesteninama, na onome što Zrenj i okolica nude – tartufi crni i bijeli, meso divljači koja doslovno trči ispred vas po cesti i boškarina.

U ponudi ćete naći i svježe škampe te domaće lignje kako bi udovoljili željama svakog gosta kojima ćemo, prije svega, ponuditi izvorno i domaće, sve pripremljeno s puno pažnje i ljubavi. I uvijek svježe i kvalitetno. U konobi Gatto Nero in Bosco moći ćete uživati u kvalitetnim buteljama istarskih vinara, ali i domaćoj malvaziji i teranu. 

Galerija slika

GATTO NERO in BOSCO
GATTO NERO in BOSCO

Poveznice

gornja buljštinaistarski boškarinistarski specijalitetikvalitetna hrana istrakvalitetna istarska vinaselo picisvježi škampitartufizrenje  Novosti - Sve

Posjetite nas!

Konoba Gatto Nero
E: gn@gattonero.eu
F: www.facebook.com/pages/Konoba-Trattoria-Gatto-Nero