Senzacija okusa bijelih tartufa u konobi Gatto Nero

DANI BIJELOG TARTUFA (i crnog) U GATTO NERU
01.09. – 31.10.2018.

Sezona najiščekivanije gljive i namirnice je pred vratima. Početak jeseni obično označava i početak sezone bijelih tartufa, vrste koja se smatra najcjenjenijom kada su u pitanju ovi neobični, ali nevjerojatno ukusni gomolji. U konobi Gatto Nero pratimo navike prirode pa tako od sredine rujna svojim gostima predstavljamo poseban meni bijelim tartufima kojega sprema naš poznati chef Dean Čitar. 

Istarska regija, točnije obližnja Motovunska šuma, jedno je od najvećih prirodnih staništa tartufa na svijetu gdje ovaj kulinarski dijamant nesmetano raste u simbiozi s ostalom vegetacijom, prije svega hrastom iz kojega crpi sve potrebno za rast i razvoj. Upravo iz tog razloga tartufe je nemoguće uzgajati već samo tražiti u prirodi, u čemu pomažu posebno istrenirani psi. 

U konobi Gatto Nero možete se kušati vrhunske specijalitete temeljenim na uvijek svježim bijelim tartufima koji će vas zasigurno očarati svojim neponovljivim mirisima i aromama. Naš chef Dean pripremit će vam kreativna i originalna jela s tartufima koja spadaju u sam vrh gastronomskih užitaka. Naše ljubazno osoblje ponudit će vam i neka od najboljih istarskih vina s kojima ćete sasvim sigurno upotpuniti svoj doživljaj uživanja u okusima bijelih tartufa.

Posjetite konobu Gatto Nero i počastite sebe i svoje društvo najboljim istarskim specijalitetima i delicijama s daškom prirodnog istarskog tartufa.  

Galerija slika

Dani bijelog tartufa (i crnog) u Gatto Neru
Dani bijelog tartufa (i crnog) u Gatto Neru
Dani bijelog tartufa (i crnog) u Gatto Neru
Dani bijelog tartufa (i crnog) u Gatto Neru
Dani bijelog tartufa (i crnog) u Gatto Neru  Novosti - Sve

Posjetite nas!

Konoba Gatto Nero
E: bojanostojic.os@gmail.com
F: www.facebook.com/pages/Konoba-Trattoria-Gatto-Nero