Vrhunski janjeći pršut – samo u konobi Gatto Nero

Pršut je tradicionalna istarska delicija koja se dobiva posebnom metodom sušenja, a smatra se jednim od najvećih gastronomskih delikatesa ovoga kraja. Iako je tradicionalno da se pršut priprema od svinjetine, u konobi Gatto Nero odlučili smo se na drugačiji pristup.

Uvijek se trudimo ponuditi svojim gostima posebne gastronomske doživljaje pa tako u našoj bogatoj ponudi od sada možete pronaći janjeći pršut s otoka Paga, čije će vas specifične arome i ugodni mesni okusi zasigurno impresionirati. Riječ je o ekskluzivnoj ponudi konobe Gatto Nero koja jedina u Istri nudi svojim gostima mogućnost uživanja u senzacionalnim okusima ovog posebnog suhomesnatog proizvoda.

Proizvodi se od najboljih janjećih butova, s umjerenim dodatkom morske soli, a potom se suši i dozrijeva u prirodnim i strogo kontroliranim uvjetima kako bi se postigla optimalna tekstura i zadovoljili visoki okusni standardi po kojima je ovaj specijalitet poznat. 

Malo koje jelo se može usporediti s užitkom tanko narezanog janjećeg pršuta koji se jednostavno topi na nepcu. Osim pršuta, u ponudi imamo i janjeću koljenicu, koja će oduševiti sve mesoljupce. 

Posjetite našu konobu i prepustite se neponovljivim okusima janjećeg pršuta i ostalih tradicionalnih istarskih specijaliteta, uz ugodnu atmosferu i vrhunsku uslugu.  

Galerija slika

Vrhunski janjeći pršut samo u konobi Gatto Nero  Novosti - Sve

Posjetite nas!

Konoba Gatto Nero
E: bojanostojic.os@gmail.com
F: www.facebook.com/pages/Konoba-Trattoria-Gatto-Nero