DOMAĆA HRANA PRIPREMLJENA I POSLUŽENA S PUNO LJUBAVI

Konoba Gatto Nero    Konoba, Pizzeria & Grill Gatto Nero    DOMAĆA HRANA PRIPREMLJENA I POSLUŽENA S PUNO LJUBAVI

RADNO VRIJEME: PON 17:30 - 23:00, UTO - ČET 12:00 - 15:00 i 17:00 - 23:00, PET - NED 12:00 - 23:00

DOMAĆA HRANA PRIPREMLJENA I POSLUŽENA S PUNO LJUBAVI

Vaše zadovoljstvo naš je cilj i najvrijedniji marketing!

Nastavljamo tradiciju gostoprimstva, tople atmosfere i dobre hrane započetu od none Annamarie 1982 g. Nemojte propustiti probati gulaše, domaću paštu, fritaju s tartufima... pripremljene po receptu none Annamarie!

Svi Vi koji nas poznajete, znate da smo hedonisti, znate koliko uživamo u dobrom iću i piću, prvenstveno vinu :) :). Želja nam je upravo taj isti doživljaj prenjeti vama našim dragim gostima, koji prema iću i piću gajite iste osjećaje.

Konoba GATTO NERO mjesto je za hedoniste i gurmane, goste željne dobre domaće klopice, ekološki uzgojenih namirnica, educiranog i ljubaznog osoblja te vlasnika koji brzo i bez problema rješavaju eventualnu reklamaciju.

Kvarnerski škampi i hobotnica, Novigradske kaneštrele, svježa jadranska riba, školjke i lignje standardan su dio naše ponude. Probajte ih sirove kako bi uživali u neponovljivim mirisima i okusima mora :)

BoškarinPonosni smo na činjenicu da smo jedini u Novigradu certificirani za pripremu delicija od istarskog goveda - nadaleko čuvenog BOŠKARINA, od kojeg pripremamo biftek, gulaš, carpaccio i juhu!

Grill i BBQ specijaliteti pripremaju se isključivo od prvoklasnog mesa, sami ga meljemo i stavljamo začine po originalnoj recepturi do koje nismo lako došli!

Za naše goste VEGETARIJANCE pripremili smo iznenađenja ponudom specijaliteta koje neće naći na drugim mjestima - tjestenina od medvjeđeg luka, od vrganja, od peperončina, od koprive... u raznim umacima. Cjelu ponudu vegetarijanskih specijaliteta pogledajte OVDJE. GLUTEN predstavlja problem sve većem broju osoba te smo iz tog razloga u ponudi uvrstili specijalitete bez glutena, a naši djelatnici educirani su da pruže sve potrebne informacije o specijalitetima u kojima također možete uživati.

Uz sve navedeno stalno pripremamo za Vas nova gastro iznenađenja, ispunjavamo vaše posebne želje...

Gatto Nero tim:
Jasna - Lady Chef
Marija - Pizza 6 Dessert specialist
Stella - The Good Spirit of Gatto Nero
Marinko - He is there just for you

Dođite i uvjerite se osobno. Čekamo vas s veseljem!

Biftek Black Angus
Biftek Tartufi
Čevapi
Fiorentina servirana
Gurmanska pljeskavica
Pizza
Pizza