Vikendom svi u Zrenj

Zrenj, mjestašce smješteno u samom srcu Istre, iznenadit će vas svojom bogatom arhitekturom, savršenim mirom i tišinom, ali i prirodnim ljepotama koje se nižu dokle god pogled može dohvatiti. No, to nije jedino što se krije u ovom malom pitoresknom istarskom naselju. Zrenj je poznat i kao mjesto gdje se njeguje tradicija jednostavnog života i velikih gastro užitaka, tim više što je upravo ondje smještena konoba Gatto Nero in Bosco.

U konobi Gatto Nero in Bosco možete uživati u najboljim specijalitetima istarske kužine, koje pak naši iskusni i renomirani chefovi pripremaju na jedan uistinu jedinstven način, prateći originalne recepture i koristeći samo najbolje prirodne i domaće namirnice. Prepustite se neodoljivim okusima istarskih gastro senzacija kao što su jela od tartufa i šumskih gljiva, specijaliteti od mesa divljači autohtonog goveda boškarina, domaća pašta koju sami spravljamo, te začinsko bilje iz vlastitog vrta koje svakom jelu daje onaj karakterističan i prepoznatljiv okus Istre.

S obzirom na to kako užurban tempo života i brojne obaveze ne ostavljaju previše vremena za ovakve osobne užitke, od sada konobu Gatto Nero in Bosco možete posjetiti svakog vikenda, prema novom radnom vremenu. Svakog petka, subote i nedjelje, očekuje vas tako bogata gastronomska ponuda i ugodan ambijent tradicionalne istarske konobe koji će savršeno ispratiti svaki vaš zalogaj.

Posjetite nas u Zrenju i otkrijte nove načine uživanja u vrhunskim specijalitetima i delicijama istarskog kraja.

Galerija slika

Vikendom svi u Zrenj  Novosti - Sve

Posjetite nas!

Konoba Gatto Nero
E: bojanostojic.os@gmail.com
F: www.facebook.com/pages/Konoba-Trattoria-Gatto-Nero