Morski specijaliteti kakve još niste probali

Konoba Gatto Nero u Novigradu nudi jedno sasvim drugačije iskustvo uživanja u hrani, posebice u morskim specijalitetima koji su tradicijom vezani za istarsku kužinu. Ovo je mjesto u kojem bezbrižno možete uživati u jelima pripremljenim od ekološki uzgojenih i uvijek svježih namirnica, uključujući i dnevni ulov lokalnih ribara koji svakodnevno dostavljaju svježu ribu izravno iz Jadrana. 

Kvarnerski škampi i hobotnica, novigradske kanaštrele, svježa jadranska riba, školjke i lignje samo su dio bogate ponude morskih delicija koje možete probati u konobi Gatto Nero. Ugodan i originalno dizajnirani prostor konobe pružit će vam osjećaj domaćinske atmosfere, a vrhunski specijaliteti spravljeni od strane naših iskusnih chefova pružit će vašem nepcu posebnu ugodu. 

Otkrijte nove načine uživanja u morskim specijalitetima kroz tradicionalne recepture, ali i sirove morske delicije, posebno pripremljene kako bi se na najbolji način istaknule neponovljivi mirisi i okusi mora. Naše ljubazno i profesionalno osoblje učinit će sve kako bi vaš boravak u našoj konobi bio istinsko zadovoljstvo uživanja u hrani kojega ćete se uvijek rado prisjetiti.

Posjetite konobu Gatto Nero u Novigradu i počastite se vrhunskim jelima od birane ribe i morskih plodova, koje tretiramo samo prirodnim metodama i začinima te prezentiramo na jedan kreativan i inovativan način. 

Galerija slika

Morski specijaliteti kakve još niste probali  Novosti - Sve

Posjetite nas!

Konoba Gatto Nero
E: bojanostojic.os@gmail.com
F: www.facebook.com/pages/Konoba-Trattoria-Gatto-Nero